Svampetoast
3. oktober 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Kan du ikke få fingre i alle slags svampe, kan du nøjes med én slags! Det tager lidt tid at rense svampene, men det er bestemt hele besværet værd.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg brødskiverne i en blanding af olie og smør på en pande, til de er gyldne og sprøde. Krydr godt med salt, og skær brødskiverne over på midten.
Rens alle svampene, og skær dem i grove skiver. Steg dem i lidt olie på en varm pande, til de falder let sammen.
Pil hvidløg, og skær dem i helt tynde skiver. Skyl og pluk rosmarin. Lad begge dele stege med på panden i et par minutter.
Hæld fløde på panden, og lad den koge ind. Smag svampefyldet til med salt.
Fordel svampefyldet oven på de ristede brødskiver. Drys evt. med lidt rosmarin, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk