Svampet blodappelsinkage
Svampet kage med blodappelsin, Cointreau og rosmarin, der tilsammen giver en god konsistens og lækker smag. Kagen overhældes med en frisk blodappelsinsirup, inden den pyntes med glasur.
![Svampet blodappelsinkage](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/svampet-blodappelsinkage_5462.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5106201171875&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
November 16, 2018 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Bemærk:Når du tager blodappelsinkagen med rosmarin ud af ovnen, skal den stå et par minutter, før du vender den ud af formen.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en kugelhopf-form
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner