Svampesuppe med butterbeans

12. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Cremet, mild og lækker. Den her svampesuppe varmer godt på en kold dag. Du kan ikke smage bønnerne i suppen, men de sørger for, at suppen bliver ekstra cremet, og at du bliver ordentlig mæt.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Hak løg, hvidløg og timian.
Steg svampe, løg og timian let i olie i en gryde i 2 minutter.
Hæld grøntsagsbouillon og hvidvin i gryden. Lad svampene koge under låg, til de er møre.
Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem i en sigte.
Tilsæt bønnerne i suppen, og blend den jævn med en stavblender. Tilsæt piskefløden, og rør suppen sammen.
Smag suppen til med citronskal, salt og peber.
Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt på en pande.
Hak persille, og drys bacon og persille på suppen. Servér gerne suppen sammen med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar