Svampesuppe

27. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hvis du kan finde forskellige svampe, bliver suppen ekstra intens og smagfuld!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerod og persillerod, og skær dem i tern. Svits det hele i lidt olie på en pande i et par minutter.
Rens champignonerne, og steg dem på panden i ca. 5 minutter, til de har fået lidt farve. Hæld eddike på panden, og kog den næsten væk. Tilsæt fond, rosmarinnåle og laurbær, og lad det simre i 25 minutter.
Blend suppen med en stavblender, til den er helt glat. Tilsæt løbende cremefraiche og 50 g smør. Smag til med eddike, salt og peber.
Rens kejserhattene, skær dem over på langs, og steg dem gyldne i en blanding af olie og det resterende smør på en pande.
Servér suppen rygende varm med de gyldne svampe og et drys persille på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar