Svamperagout med polenta

10. april 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Masser af svampe, masser af smag og verdens mest cremede polenta! Du vil ikke et minut savne et stykke kød, når denne nemme simreret står på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Halvér peberfrugten, fjern stilk og kerner, og skær den i strimler. Rens champignoner og kejserhatte, og skær dem i kvarter.
Steg løg og hvidløg let i olie i en gryde, og tilsæt peberfrugt og svampe, også de tørrede. Steg, til svampene har taget farve, tilsæt tomatpuré, og lad det stege med i 1-2 minutter.
Hæld hakkede tomater, bouillon, laurbærblade og finthakket oregano i gryden, og lad det simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
Bring mælk og vand i kog i en gryde. Rør polenta og salt i, og lad det koge i 2-3 minutter. Rør smør og friskrevet parmesan i, og smag til med peber.
Servér polentaen toppet med svamperagout, friskrevet parmesan og et drys frisk oregano.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar