Svamperagout med polenta
10. april 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Masser af svampe, masser af smag og verdens mest cremede polenta! Du vil ikke et minut savne et stykke kød, når denne nemme simreret står på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Halvér peberfrugten, fjern stilk og kerner, og skær den i strimler. Rens champignoner og kejserhatte, og skær dem i kvarter.
Steg løg og hvidløg let i olie i en gryde, og tilsæt peberfrugt og svampe, også de tørrede. Steg, til svampene har taget farve, tilsæt tomatpuré, og lad det stege med i 1-2 minutter.
Hæld hakkede tomater, bouillon, laurbærblade og finthakket oregano i gryden, og lad det simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
Bring mælk og vand i kog i en gryde. Rør polenta og salt i, og lad det koge i 2-3 minutter. Rør smør og friskrevet parmesan i, og smag til med peber.
Servér polentaen toppet med svamperagout, friskrevet parmesan og et drys frisk oregano.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk