Sushi-skål med avocadoris

28. maj 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Har du lyst til sushi, men ikke til al besværet med at rulle? Så anret sushien i en skål!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle helt af.
Hak koriander helt fint, og pil og pres hvidløg. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadokødet i en skål, og rør ris, koriander og hvidløg i. Smag til med limesaft, salt og peber.
Skær røget laks i mundrette stykker. Skær noritangen i tynde strimler. Snit rødkålen fint. Skyl agurken, og lav lange, tynde bånd af den ved hjælp af en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver.
Fyld skåle med avocadoris, og anret med laks, noritang, kål, agurkebånd, edamamebønner, forårsløg og syltet ingefær. Top med koriander, og servér med limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar