Sushi-skål med avocadoris
28. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Har du lyst til sushi, men ikke til al besværet med at rulle? Så anret sushien i en skål!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle helt af.
Hak koriander helt fint, og pil og pres hvidløg. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadokødet i en skål, og rør ris, koriander og hvidløg i. Smag til med limesaft, salt og peber.
Skær røget laks i mundrette stykker. Skær noritangen i tynde strimler. Snit rødkålen fint. Skyl agurken, og lav lange, tynde bånd af den ved hjælp af en kartoffelskræller. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver.
Fyld skåle med avocadoris, og anret med laks, noritang, kål, agurkebånd, edamamebønner, forårsløg og syltet ingefær. Top med koriander, og servér med limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk