Surdejsbrød med avocado og stenbiderrogn

26. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Et godt stykke surdejsbrød lægger grundlaget for en overdådig mad med avocado og stenbiderrogn.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist brødet. Skyl og tør hjertesalat, og fordel bladene på det ristede brød.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Fordel avocado på brødskiverne, og mos det let. Krydr med salt, peber, citronsaft og -skal.
Top med lidt mayonnaise, stenbiderrogn og karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar