Surdejsbrød med avocado og stenbiderrogn
26. juni 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Et godt stykke surdejsbrød lægger grundlaget for en overdådig mad med avocado og stenbiderrogn.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist brødet. Skyl og tør hjertesalat, og fordel bladene på det ristede brød.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Fordel avocado på brødskiverne, og mos det let. Krydr med salt, peber, citronsaft og -skal.
Top med lidt mayonnaise, stenbiderrogn og karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet surdejsbrød