Suppe med lyssej og blåmuslinger
Lyssej minder om torsken i smag og konsistens, men koster næsten det halve! Det er en taknemmelig fisk, der kan tilberedes på et utal af måder, som her, hvor den dampes i en suppe med blåmuslinger og grøntsager. En på én gang velsmagende, nærende og smuk ret.
![Suppe med lyssej og blåmuslinger](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/suppe-med-lyssej-og-blamuslinger_8296.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4&fp-y=0.6501425632511639&fp-z=1.25)
0-30 min.
(0)
July 6, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner