Suppe med kylling og grøntsager
13. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Når efteråret rusker udenfor, er det skønt at varme kroppen op indefra med en nærende suppe. Kylling, grøntsager og perlespelt gør suppen smagfuld, fyldig og mættende.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg.
Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver.
Steg løg, hvidløg, porrer og gulerødder i olie i en tykbundet gryde i et par minutter.
Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem stege med i yderligere et par minutter.
Hæld bouillon i gryden, og tilsæt laurbærblad og perlespelt.
Lad suppen koge i 20 minutter, til perlespelten er kogt mør, og smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen. Drys persille over suppen, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk