Suppe med krebsehaler

13. oktober 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

En cremet suppe er den perfekte forret. Den her suppe med hele krebsehaler smager skønt af skaldyr og hav og mætter desuden godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg fint. Hak fennikel fint, og skræl, og hak gulerødderne.
Smelt smørret i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt fennikel og gulerødder, og steg indholdet i 2 minutter.
Tilsæt tomatpuré, fiskebouillon, hvidvin og to hele stilke dild, og lad indholdet simre under låg i ca. 25 minutter.
Fisk dilden op af suppen, og blend den fint. Tilsæt piskefløden, og lad suppen koge i 2 minutter.
Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt krebsehalene, og servér suppen med frisk dild på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar