Suppe med krebsehaler
13. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
En cremet suppe er den perfekte forret. Den her suppe med hele krebsehaler smager skønt af skaldyr og hav og mætter desuden godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint. Hak fennikel fint, og skræl, og hak gulerødderne.
Smelt smørret i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt fennikel og gulerødder, og steg indholdet i 2 minutter.
Tilsæt tomatpuré, fiskebouillon, hvidvin og to hele stilke dild, og lad indholdet simre under låg i ca. 25 minutter.
Fisk dilden op af suppen, og blend den fint. Tilsæt piskefløden, og lad suppen koge i 2 minutter.
Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt krebsehalene, og servér suppen med frisk dild på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk