Suppe med kokosmælk og kalkun

Dejlig fyldig suppe med kalkun, grøntsager og kokosmælk, der mætter godt. Du kan variere med lige de grøntsager, du bedst kan lide. Servér med naanbrød til.

Suppe med kokosmælk og kalkun
31-60 min.

(1)

28. maj 2019 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggard

Ingredienser

personer
palmekål
100 g
gulerødder
2
søde kartofler
1
friske røde chilier
½
frisk ingefær
2 cm
hønsebouillon
6 dl
kalkun i tern eller strimler
250 g
kokosmælk
400 ml
fiskesauce
limefrugter
1

Til servering

nanbrød

Sådan gør du

Skyl kålen, og fjern de yderste grove ribber fra kålbladene. Skræl gulerødderne. Skær kålen i strimler og gulerødderne i skiver. Skræl den søde kartoffel, og skær den i tern. Rens og skær chili i ringe. Skræl og hak ingefær fint.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt kødet, og bring det hele i kog igen. Skum for urenheder.
Tilsæt kokosmælk, sød kartoffel, gulerødder, chili og ingefær. Lad det simre under låg, til alt er mørt, ca. 6 minutter.
Tilsæt palmekålen, og lad det simre yderligere i 2 minutter. Smag til med fiskesauce og limesaft. Servér med naanbrød til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'