Suppe med kokosmælk og kalkun

Dejlig fyldig suppe med kalkun, grøntsager og kokosmælk, der mætter godt. Du kan variere med lige de grøntsager, du bedst kan lide. Servér med naanbrød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kålen, og fjern de yderste grove ribber fra kålbladene. Skræl gulerødderne. Skær kålen i strimler og gulerødderne i skiver. Skræl den søde kartoffel, og skær den i tern. Rens og skær chili i ringe. Skræl og hak ingefær fint.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt kødet, og bring det hele i kog igen. Skum for urenheder.
Tilsæt kokosmælk, sød kartoffel, gulerødder, chili og ingefær. Lad det simre under låg, til alt er mørt, ca. 6 minutter.
Tilsæt palmekålen, og lad det simre yderligere i 2 minutter. Smag til med fiskesauce og limesaft. Servér med naanbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
28. maj 2019 af .

Foto: Martin Tanggard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar