Suppe med kokosmælk og kalkun
Dejlig fyldig suppe med kalkun, grøntsager og kokosmælk, der mætter godt. Du kan variere med lige de grøntsager, du bedst kan lide. Servér med naanbrød til.

31-60 min.
(1)
28. maj 2019 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggard
Ingredienser
personer
- palmekål
- 100 g
- gulerødder
- 2
- søde kartofler
- 1
- friske røde chilier
- ½
- frisk ingefær
- 2 cm
- hønsebouillon
- 6 dl
- kalkun i tern eller strimler
- 250 g
- kokosmælk
- 400 ml
- fiskesauce
- limefrugter
- 1
Til servering
- nanbrød
Sådan gør du
Skyl kålen, og fjern de yderste grove ribber fra kålbladene. Skræl gulerødderne. Skær kålen i strimler og gulerødderne i skiver. Skræl den søde kartoffel, og skær den i tern. Rens og skær chili i ringe. Skræl og hak ingefær fint.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt kødet, og bring det hele i kog igen. Skum for urenheder.
Tilsæt kokosmælk, sød kartoffel, gulerødder, chili og ingefær. Lad det simre under låg, til alt er mørt, ca. 6 minutter.
Tilsæt palmekålen, og lad det simre yderligere i 2 minutter. Smag til med fiskesauce og limesaft. Servér med naanbrød til.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem opskrift på kalkungryde