Suppe med gulerødder og søde kartofler
30. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her farverige suppe gemmer både på gulerødder og søde kartofler. Sammen med chili og lime giver det en lækker, krydret suppe, som passer perfekt til en kold dag.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist fennikelfrø på en tør pande, og knus dem i en morter.
Hak chili, løg og hvidløg, og skræl og hak gulerødder og sød kartoffel.
Varm olie og fennikelfrø i en gryde i 2 minutter. Tilsæt grøntsagerne i gryden, og steg dem i 5 minutter.
Hæld grøntsagsbouillon i gryden. Lad grøntsagerne koge under låg, til de er møre.
Blend suppen med en stavblender, og tilsæt piskefløde i gryden.
Rør rundt, og smag til med lime, salt og peber.
Snit forårsløg fint, og drys det over suppen. Servér med cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk