Suppe med bagte tomater og peberfrugt

1. juni 2018 af .

Foto: Ditte Ingemann

Når du bager grøntsagerne til din tomatsuppe, får de en dybere og lidt sødere smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens peberfrugterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skyl og hak tomaterne. Pil og hak rødløg.
Læg peberfrugter, tomater og rødløg på en bageplade beklædt med bagepapir, sammen med pillede hvidløgsfed. Vend grøntsagerne med ⅓ af olien, salt og peber, og bag dem i ovnen i ca. 1 time. Vend rundt i blandingen undervejs.
Skyl persillen. Blend de bagte grøntsager i en blender eller foodprocessor sammen med persille og resten af olivenolien, til konsistensen er ensartet og cremet. Smag til med salt og peber.
Hæld suppen i en gryde, og tilsæt bouillon, til suppen har den konsistens, du bedst kan lide.
Blend ingredienserne til pestoen sammen i en blender eller minihakker. Smag til med salt og peber.
Servér suppen med pesto og feta som topping, og spis brød til.

Tip!

Brug evt. basilikum eller persille i stedet for ramsløg til pestoen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar