Sunde wraps af savojkål med laks og edamamebønner
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Når du vikler laksen ind i sprøde kålblade, får du både grøntsager, protein og sundt fedt i én lille, sund pakke.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i lige store stykker. Skyl og riv skallen af citronen.
Bland citronskal, chiliflager og sesamfrø i en dyb tallerken, og vend laksestykkerne i blandingen. Steg laksestykkerne i olie på en pande i 2 minutter på hver side.
Tilsæt honning og sojasauce, og lad det stege med i yderligere 3 minutter, til laksen er gylden og sprød.
Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad edamamebønnerne koge med i de sidste 2 minutter.
Skær stokken af kålbladene. Læg bladene i en skål, hæld kogende vand over, og lad dem trække i et par minutter, til de er bløde. Hæld vandet fra.
Skyl og flæk agurken; skrab kernerne ud, og skær agurken i skiver. Fyld kålbladene med risblandingen, agurk og laks.
Drys wrappene med plukket koriander, og servér med limefrugter skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk