Sund bæris med mørk chokolade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De frosne bær sørger for, at isen lynhurtigt får den rigtige konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kom yoghurt, honning, flormelis og vaniljekorn i en foodprocessor, og blend det godt sammen.
Tilsæt de frosne bær, og blend igen, til isen har samlet sig.
Kom isen i en skål. Hak chokoladen, og vend den i.
Stil evt. isen i fryseren, til den skal spises, eller servér den straks med et drys frisk mynte.

Tip!

Alle røde bær kan bruges, når du laver denne dessert – f.eks. hindbær, jordbær og skovbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar