Sund bæris med mørk chokolade
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
De frosne bær sørger for, at isen lynhurtigt får den rigtige konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kom yoghurt, honning, flormelis og vaniljekorn i en foodprocessor, og blend det godt sammen.
Tilsæt de frosne bær, og blend igen, til isen har samlet sig.
Kom isen i en skål. Hak chokoladen, og vend den i.
Stil evt. isen i fryseren, til den skal spises, eller servér den straks med et drys frisk mynte.
Tip!
Alle røde bær kan bruges, når du laver denne dessert – f.eks. hindbær, jordbær og skovbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk