Sukkerfri hindbærkage

3. oktober 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

De små hapsere er alletiders, når du trænger til lidt sødt til eftermiddagskaffen, men gerne vil undgå sukker. Kagen er fryseegnet, så skær den ud i små firkanter, og frys dem ned i en bøtte med god afstand imellem, så har du altid en nem og sukkerfri snack lige i nærheden.

Ingredienser

Udstyr

1 tærte- eller springform med en diameter på ca. 24 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Blend mandler og havregryn til mel. Bland det med salt og perfect fit i en skål.
Smuldr smør i blandingen, og saml den hurtigt med æggehviderne. Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir, så den passer til størrelsen af din form.
Læg det ene stykke bagepapir med dejen på i formen, prik overfladen med en gaffel, og bag den i ovnen i 12 minutter. Lad ovnen være tændt.
Smør et lag hindbærmarmelade på den varme bund, og riv æbler og marcipan over. Pisk æggehviderne stive. Vend kokosmel i, og fordel det over kagen.
Bag kagen færdig i ca. 18 minutter, så bunden er gylden og sprød, og kokostoppen har sat sig.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar