Sukkerfri chokoladekage
3. oktober 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
I velassorterede supermarkeder er der efterhånden mange sukkerfrie varer på hylderne, som du kan bruge til at bage med. Prøv f.eks. denne simple, men dejligt svampede sukkerfrie chokoladekage.
Ingredienser
Udstyr
1 bradepande, ca. 20x25 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Bland perfect fit, hvedemel, mandelmel, kakaopulver og bagepulver.
Pisk æggene luftige i en skål. Si melblandingen i.
Hæld olie og karamelsauce i dejen, rør den godt sammen, og hæld den i en bradepande, der er foret med bagepapir.
Bag kagen i ca. 25 minutter, så den er gennembagt med stadig svampet, og giver efter ved et let tryk.
Servér kagen med friske bær, mynte og ekstra karameltopping.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk