Sukkerfri chokoladekage

3. oktober 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

I velassorterede supermarkeder er der efterhånden mange sukkerfrie varer på hylderne, som du kan bruge til at bage med. Prøv f.eks. denne simple, men dejligt svampede sukkerfrie chokoladekage.

Ingredienser

Udstyr

1 bradepande, ca. 20x25 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Bland perfect fit, hvedemel, mandelmel, kakaopulver og bagepulver.
Pisk æggene luftige i en skål. Si melblandingen i.
Hæld olie og karamelsauce i dejen, rør den godt sammen, og hæld den i en bradepande, der er foret med bagepapir.
Bag kagen i ca. 25 minutter, så den er gennembagt med stadig svampet, og giver efter ved et let tryk.
Servér kagen med friske bær, mynte og ekstra karameltopping.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar