Sukker med smag
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Sukker med ekstra smag og farve er en simpel måde at skabe lidt hverdagsluksus på. Brug sukkeret på morgengrøden, på yoghurten, som smukt drys på pandekager og frugt og på den hjemmelavede konfekt.
Bemærk
Tørretid, myntesukker: 30 minutter. Mængde: 4 x 100 g.
Ingredienser
Sådan gør du
Fyld sukker og mynteblade i en blender, og blend det sammen. Bred myntesukkeret ud på et stykke bagepapir, og lad det tørre ½ time. Hæld myntesukkeret på glas.
Fyld sukker og frysetørrede hindbær i en blender, og blend det sammen. Hæld hindbærsukkeret på glas.
Fyld sukker og frysetørret passionsfrugtpulver i en blender, og blend det sammen. Hæld passionsfrugtsukkeret på glas.
Bland sukker, kanel, kardemomme og nelliker sammen, og hæld blandingen på glas.
Tip!
Brug almindeligt hvidt sukker for at få de allerflotteste og mest gennemtrængende farver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk