Sugo di funghi - italiensk svampesauce

15. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Svampesaucen er prikken over i'et på enhver pastaret, men den smager også fantastisk til en stegt bøf.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente i letsaltet vand i en gryde efter anvisningen på emballagen.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil og hak skalotteløget fint.
Steg svampe og løg i olie ved jævn varme, til løgene er klare. Tilsæt hvidvin, og kog det ind til den halve mængde.
Rør hakket tomat i, og lad saucen simre i 5 minutter. Smag til med salt, peber og basilikum.
Anret den friskkogte pasta med saucen, drys med revet parmesan og lidt ekstra basilikum, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar