Sugo di funghi - italiensk svampesauce
15. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Svampesaucen er prikken over i'et på enhver pastaret, men den smager også fantastisk til en stegt bøf.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente i letsaltet vand i en gryde efter anvisningen på emballagen.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil og hak skalotteløget fint.
Steg svampe og løg i olie ved jævn varme, til løgene er klare. Tilsæt hvidvin, og kog det ind til den halve mængde.
Rør hakket tomat i, og lad saucen simre i 5 minutter. Smag til med salt, peber og basilikum.
Anret den friskkogte pasta med saucen, drys med revet parmesan og lidt ekstra basilikum, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk