Strawboffy pie

9. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Jordbær, karamel og flødeskum – så kan det ikke gå galt! Lav evt. bunden i god tid, så tager det ikke mange øjeblikke at få tærten på bordet.

Ingredienser

Udstyr

Tærteform, 24 cm i diameter

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en blender. Bland smeltet smør og kiks godt sammen i en skål.
Pres massen ud i en smurt tærteform – tryk den godt op ad siderne. Sæt formen i køleskabet i 30 minutter, til bunden har sat sig.
Fordel karamelliseret mælk over tærtebunden. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve. Læg dem oven på dulce de lechen.
Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål. Fordel den over jordbærrene. Drys med kakao.

Tip!

Karamelliseret mælk kaldes også dulce de leche. Fås i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar