Strawboffy pie
9. oktober 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Jordbær, karamel og flødeskum – så kan det ikke gå galt! Lav evt. bunden i god tid, så tager det ikke mange øjeblikke at få tærten på bordet.
Ingredienser
Udstyr
Tærteform, 24 cm i diameter
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en blender. Bland smeltet smør og kiks godt sammen i en skål.
Pres massen ud i en smurt tærteform – tryk den godt op ad siderne. Sæt formen i køleskabet i 30 minutter, til bunden har sat sig.
Fordel karamelliseret mælk over tærtebunden. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve. Læg dem oven på dulce de lechen.
Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål. Fordel den over jordbærrene. Drys med kakao.
Tip!
Karamelliseret mælk kaldes også dulce de leche. Fås i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk