Stracciatella med glaserede rødbeder
20. oktober 2022
af
Morten Schou.
Foto: Stine Christiansen
Stracciatella er en blød, cremet ost af italiensk oprindelse. Her nydes den som forret i selskab med glaserede rødbeder og masser af friske urter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rødbederne, og kog dem møre i en gryde med vand. Gnid skindet af, og skær dem i mindre stykker.
Glacér rødbedestykkerne i en kasserolle med rødbedejuice og honning, og smag til med æbleeddike.
Tag stracciatellaen ud fra køl. Rist boghveden gylden på en varm, tør pande.
Skyl og pluk urterne.
Servér stracciatella med glaserede rødbeder, ristet boghvede og friske urter ovenpå. Dryp med olivenolie, og drys med flagesalt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk