Stracciatella med glaserede rødbeder

20. oktober 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Stracciatella er en blød, cremet ost af italiensk oprindelse. Her nydes den som forret i selskab med glaserede rødbeder og masser af friske urter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl rødbederne, og kog dem møre i en gryde med vand. Gnid skindet af, og skær dem i mindre stykker.
Glacér rødbedestykkerne i en kasserolle med rødbedejuice og honning, og smag til med æbleeddike.
Tag stracciatellaen ud fra køl. Rist boghveden gylden på en varm, tør pande.
Skyl og pluk urterne.
Servér stracciatella med glaserede rødbeder, ristet boghvede og friske urter ovenpå. Dryp med olivenolie, og drys med flagesalt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar