Store pastaskaller med bolognese
10. juni 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En super simpel pastaret, der er god til hverdag eller mere festlige middage.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaskallerne al dente i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Pil og hak hvidløg fint. Rens østershatte, og skær dem i helt små stykker.
Brun oksekødet kort i olie på en pande. Tilsæt hvidløg og østershatte, og lad det stege et par minutter.
Rør tomatpuré i pandens indhold, og krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Fordel oksekødfyldet i pastaskallerne, og læg dem i et ovnfad på en bund af de hakkede tomater.
Drys med revet mozzarella, og bag retten i ovnen i ca. 20 minutter. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk