Store pastaskaller med bolognese

10. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

En super simpel pastaret, der er god til hverdag eller mere festlige middage.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaskallerne al dente i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Pil og hak hvidløg fint. Rens østershatte, og skær dem i helt små stykker.
Brun oksekødet kort i olie på en pande. Tilsæt hvidløg og østershatte, og lad det stege et par minutter.
Rør tomatpuré i pandens indhold, og krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Fordel oksekødfyldet i pastaskallerne, og læg dem i et ovnfad på en bund af de hakkede tomater.
Drys med revet mozzarella, og bag retten i ovnen i ca. 20 minutter. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar