Stjerneskud med asparges og creme af stenbiderrogn

20. marts 2023 af .

Foto: Peter Kam

En stjernefin frokostanretning med fiskefilet, stenbiderrogn og grønne asparges. Stjerneskud er klassisk dansk smørrebrød, som her har fået et moderne tvist.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør cremefraiche og finthakket purløg sammen. Vend stenbiderrogn i cremen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Krydr rødspættefileter med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg fiskene i smør på en pande i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne.
Knæk de nederste, træede ender af aspargeserne, og kassér dem. Overhæld aspargeserne med kogende vand i en sigte, så de bliver flot grønne. Skyl og pluk salaten i blade.
Læg et salatblad på hver skive rugbrød, og anret en stegt rødspættefilet ovenpå. Top med creme af stenbiderrogn, asparges og ekstra stenbiderrogn. Pynt med dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar