Stjerneskud

1980'erne har ringet, men de vil ikke have deres stjerneskud tilbage, for de kan slet ikke genkende det i denne eksklusive mundering med grønne asparges og hele pibetøjet.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend 4 rødspættefileter i rugmel krydret med salt og peber. Steg dem i brunet smør på en pande i 2-3 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Rul de resterende 4 fileter sammen, og hold dem evt. fast med tandstikker. Sæt rullerne i et lille fad, hæld hvidvin i bunden, og læg de grønne asparges ved. Dæk fadet med alufolie, og lad fisk og asparges stå i ovnen i 8-10 minutter.
Smør rugbrød med mayonnaise. Anret salatblade, stegt fisk, dampet fisk, rejer og laks på brødet. Top med asparges og dild, og servér med citronbåde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
12. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar