Stenbiderrogn på letsyltede agurker og nye kartofler

Haps! Gæsterne vil elske at småspise af den delikate stenbiderrogn anrettet på både agurk og kartoffel.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne, og afkøl. Skær dem i tykke skiver på langs, så du får 18 skiver i alt.
Skræl agurkerne. Skær dem i 18 skiver på 2½ cm’s tykkelse. Udstik et hul i midten af hver agurkeskive med en lille udstikker på 1½ cm. Læg agurkeskiverne i en skål.
Kog eddike, sukker, salt og peber sammen i en gryde. Hæld lagen over agurkeskiverne, og lad dem trække i i 5 minutter. Kassér lagen, dup skiverne tørre, og anret dem på et fad.
Rør stenbiderrogn sammen med dild, salt og peber. Læg lidt cremefraiche på hver skive agurk og kartoffel, og top med stenbiderrogn. Pynt evt. med rød skovsyre.

Tip!

Stenbiderrogn har ganske kort sæson, så det gælder om at spise løs af den, mens den er til at få fat i. Fås hos fiskehandleren.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar