Stenbiderrogn på kartoffelrøsti

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Stenbiderrogn kan fås frisk hos fiskehandleren, og serveret på små kartoffelrøsti har du en perfekt velkomstsnack – eller hors d'oeuvre, som det så fint hedder.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl bagekartoflerne, og pil rødløget. Riv begge dele groft.
Vend kartofler og løg med sammenpisket æg, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op med olie, og sæt kartoffeltoppe på panden med 2 skeer. Steg dem på begge sider, til røstiene er gyldne.
Skyl og tør spinatbladene. Anret de færdigstegte røsti med spinatblade og 1 tsk. cremefraiche.
Top med rigeligt stenbiderrogn, og slut af med et drys klippet purløg. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar