Stenbiderrogn med sprødt kyllingeskind, peberrod og karse
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Stenbiderrogn har ganske kort sæson, så det gælder om at spise løs af den, mens den er til at få fat i!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl peberroden, og skrab tynde flager af den med en skarp kniv (skal bruges til at anrette med). Riv resten af peberroden fint, og rør det sammen med cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Læg kyllingeskindet på en bageplade med bagepapir. Steg det i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter, til det er sprødt og gyldent.
Skær brødet i så tynde skiver som overhovedet muligt. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen i 6 minutter. Afkøl på en rist.
Fordel peberrodscremen tilfældigt på tallerkenerne med en teske. Knæk kyllingeskindet i små stykker, og læg dem oven på peberrodscremen sammen med stenbiderrogn, peberrodsflager og klippet karse. Servér med rugbrødschips.
Tip!
Læg rugbrødet på køl et par timer – så er det meget nemmere at skære det i pæne, papirtynde skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk