Stenbiderrogn med rygeost
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Sæsonen for stenbiderrogn er ganske kort, så nyd den særlige delikatesse, når den er frisk og fuld af smag i foråret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist rugbrødet.
Rør rygeosten sammen med skyr og ¼ af stenbiderrognen (resten af rognen gemmes til pynt).
Hak rødløg og dild fint, og bland det i rygeostcremen. Smag til med salt og peber.
Skyl og snit radiser i fine skiver.
Smør rygeostecremen på det ristede rugbrød, og pynt med den sidste stenbiderrogn, radiser og evt. lidt ekstra dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk