Stenbiderrogn med burrata og avocado
11. juni 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den smukke lyserøde rogn kan serveres til andet end blinis. Prøv med cremet burrata og moden avocado, og englene synger!
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld stenbiderrognen i en skål, og salt den forsigtigt, til den smager godt. Smag til, så du undgår at oversalte!
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Skræl avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tynde skiver. Læg skiverne på et fad, og fordel stenbiderrognen ovenpå.
Afdryp burrataerne, riv dem i mindre stykker med hænderne, og fordel dem over stenbiderrognen. Drys med pinjekerner, dryp med olivenolie, og slut af med kørvel på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk