Stenbiderrogn med blomkål, mandler og karse

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Stenbiderrogn kaldes med rette for Danmarks kaviar. Den smager skønt af hav og passer perfekt som delikat forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør stenbiderrogn med salt, og stil den til side.
Riv skallen af citronen. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og krydr med citronskal, salt og peber.
Rens blomkålen, og del den i små buketter. Skær hver mandel i 3 stykker. Hak krydderurterne helt fint, og riv brødet i små stykker. Rist brødstykkerne gyldne på en tør pande.
Fordel stenbiderrognen på tallerkenerne i små klatter, og læg også små skefulde af dressing på tallerkenerne.
Læg mandler, blomkål og brødstykker rundt omkring på tallerkenerne, så det ser lidt tilfældigt ud.
Pynt med de hakkede krydderurter, krydr med peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar