Stenbiderrogn med blomkål, mandler og karse
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Stenbiderrogn kaldes med rette for Danmarks kaviar. Den smager skønt af hav og passer perfekt som delikat forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør stenbiderrogn med salt, og stil den til side.
Riv skallen af citronen. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og krydr med citronskal, salt og peber.
Rens blomkålen, og del den i små buketter. Skær hver mandel i 3 stykker. Hak krydderurterne helt fint, og riv brødet i små stykker. Rist brødstykkerne gyldne på en tør pande.
Fordel stenbiderrognen på tallerkenerne i små klatter, og læg også små skefulde af dressing på tallerkenerne.
Læg mandler, blomkål og brødstykker rundt omkring på tallerkenerne, så det ser lidt tilfældigt ud.
Pynt med de hakkede krydderurter, krydr med peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk