Stenalderbrød med nødder, frø og kerner
28. oktober 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Et glutenfrit brød fyldt med gode sager. Skær det i skiver, og spis det f.eks. med hytteost og avocado.
Ingredienser
Udstyr
1 brødform, 1 l
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Rør æggene i blandingen.
Tilsæt olie og salt, og rør dejen ensartet og glat.
Fordel dejen i en brødform foret med bagepapir.
Bag brødet i ovnen i ca. 1 time. Afkøl på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk