Stenalderbrød med nødder, frø og kerner

28. oktober 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Et glutenfrit brød fyldt med gode sager. Skær det i skiver, og spis det f.eks. med hytteost og avocado.

Ingredienser

Udstyr

1 brødform, 1 l

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Rør æggene i blandingen.
Tilsæt olie og salt, og rør dejen ensartet og glat.
Fordel dejen i en brødform foret med bagepapir.
Bag brødet i ovnen i ca. 1 time. Afkøl på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar