Stegte svampe og majs med grillede fladbrød
13. august 2021
af
Morten Schou.
Foto: Stine Christiansen
Brug lige de svampe, du bedst kan lide. Her er der brugt pindsvinepighat, østershatte, kantareller og vårmusseron.
Ingredienser
Sådan gør du
Ælt det hele sammen til en glat dej, og del den i 4 stykker.
Rul dejstykkerne ud til pandekager, og steg dem på en varm pande på begge sider i en smule olivenolie, til brødet er gyldent.
Rist mandlerne på en varm tør pande, og hak dem groft.
Rens svampene. Varm panden op, og hæld olivenolie på. Steg svampene ved middel varme, til de er gyldne og gennemtilberedte. Krydr med salt, og tag svampene af panden.
Steg majskornene i olie på panden, og krydr med salt.
Anret svampe og majs på tallerkener. Riv parmesan over, og drys med frisk estragon. Servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk