Stegte svampe med citronricotta

24. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Svampene får selskab af søde nektariner, men du kan også bruge ferskner, blommer eller æbler.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør ricotta, citronsaft og olie sammen i en skål, og smag til med fintrevet citronskal og salt.
Rens svampene, og riv eller skær dem evt. i mindre stykker - dog ikke alt for små.
Steg svampene i olie på en varm pande i et par minutter. Pil og hak hvidløgene, hæld dem på en pande, og lad det hele stege i yderligere ca. 5 minutter, til svampene er gyldne. Krydr med salt.
Rist brødet i smør på en varm pande.
Skyl nektarinerne, og skær dem i skiver. Smør brødet med ricottacreme, og top med svampe, nektariner og basilikumblade. Krydr med salt og peber, dryp med olie, og servér straks.

Tip!

Brug de svampe, du vil - du kan sagtens nøjes med en enkelt slags.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar