Stegte sild med syltede rødløg og estragon

Der mangler noget på det traditionelle danske julebord, hvis de stegte sild ikke er med. Her får den kendte klassiker nye legekammerater i form af granatæblekerner og estragon, som giver retten et anderledes tvist.

Stegte sild med syltede rødløg og estragon
31-60 min.

(0)

February 26, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Trækketid på køl: Mindst 4 timer

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Sildene kan laves i god tid i forvejen, da de holder sig fint i 2-3 dage på køl. De smager bedst ved stuetemperatur, så tag dem ud fra køl ca. 20 minutter før servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'