Stegte sild med syltede perleløg
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Columbus Leth
Stegte sild er en dansk klassiker på jule- og påskebordet, og det forstår man godt, når de smager så skønt som her. Top med syltede perleløg og ribs, og du får de bedste sild!
Ingredienser
Sådan gør du
Klip finnerne af sildefileterne, og drys fileterne med salt. Sæt dem til side i 10 minutter.
Pil og halvér perleløgene. Bring eddike, honning, vand og laurbærblade i kog. Sluk for varmen, og lad løgene trække i lagen i mindst 20 minutter.
Fjern overskydende salt fra sildene.
Vend dem i rugmel, og steg dem i smør på en pande ved middel varme i 2-3 minutter på hver side.
Anret sildene med mayonnaise, syltede løg, ribs og karse. Servér med rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på stegte sild