Stegte sild med syltede perleløg

6. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Stegte sild er en dansk klassiker på jule- og påskebordet, og det forstår man godt, når de smager så skønt som her. Top med syltede perleløg og ribs, og du får de bedste sild!

Ingredienser

Sådan gør du

Klip finnerne af sildefileterne, og drys fileterne med salt. Sæt dem til side i 10 minutter.
Pil og halvér perleløgene. Bring eddike, honning, vand og laurbærblade i kog. Sluk for varmen, og lad løgene trække i lagen i mindst 20 minutter.
Fjern overskydende salt fra sildene.
Vend dem i rugmel, og steg dem i smør på en pande ved middel varme i 2-3 minutter på hver side.
Anret sildene med mayonnaise, syltede løg, ribs og karse. Servér med rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar