Annonce

Stegte sild i øl-marinade

30. september 2017 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Trækketid: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr sildefileterne med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg dem i 2-3 minutter på hver side i smør på en pande ved jævn varme. Læg dem over i et fad.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Kog eddike, Carlsberg Nordic Gylden Bryg, sukker, citronsaft og citronskal op i en gryde, og hæld lagen over sildene.
Pil rødløg, og skær dem i ringe. Rens og snit forårsløg fint. Fordel løg og forårsløg over sildene, og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Pynt sildene med dild, og servér med groft rugbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar