Stegte rosenkål med parmesan

19. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Tilberedt rigtigt smager rosenkål himmelsk! Servér som tilbehør til f.eks. frikadeller, kylling eller and.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl rosenkålene, fjern de yderste blade, og skær rosenkålene i halve.
Pil rødløget, og skær det i både. Hak ansjosfileterne fint. Skyl appelsinen, og skræl den med en tyndskræller, så du undgår den hvide hinde.
Svits rødløg, ansjos og appelsinskræl på en stor pande i lidt olie i et par minutter. Tilsæt rosenkål, timian og kapers, og steg ved høj varme i 5 minutter. Pres appelsinsaft over, og lad den koge væk. Krydr med salt og peber.
Servér stegte rosenkål med høvlet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar