Stegte rosenkål med parmesan
19. februar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tilberedt rigtigt smager rosenkål himmelsk! Servér som tilbehør til f.eks. frikadeller, kylling eller and.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rosenkålene, fjern de yderste blade, og skær rosenkålene i halve.
Pil rødløget, og skær det i både. Hak ansjosfileterne fint. Skyl appelsinen, og skræl den med en tyndskræller, så du undgår den hvide hinde.
Svits rødløg, ansjos og appelsinskræl på en stor pande i lidt olie i et par minutter. Tilsæt rosenkål, timian og kapers, og steg ved høj varme i 5 minutter. Pres appelsinsaft over, og lad den koge væk. Krydr med salt og peber.
Servér stegte rosenkål med høvlet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk