Stegte rødspættefileter med rødbedesalat
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Panér rødspættefileterne i rugmel og få en lidt grovere stegeskorpe, som både er sprød og sund.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbeder og knoldselleri, og skær dem i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og riv dem groft på et rivejern. Skyl og hak persillen.
Bland rødbeder, knoldselleri, gulerødder, persille, kapers, citronsaft og olie i en skål. Krydr med salt og peber.
Rør skyr, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle. Hæld rugmel i en dyb tallerken, og vend fileterne i melet. Krydr fileterne med salt og peber, og steg dem i smør og olie på en pande i 3 minutter på hver side.
Skyl citronen, og skær den i både. Servér salat og fiskefileter med honningskyr og citronbåde til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk