Stegte ris med kål og skinke

15. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Stegte ris er en genial resteret, når grøntsagsskuffen skal tømmes. Har du en rest ris fra aftenen før, kan de også bruges!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æg, soya og sesamolie sammen med en gaffel i en skål. Hæld blandingen i en brandvarm wok eller pande, og steg i olie. Rør i æggene undervejs, og tag wokken af varmen, så snart æggene er tilberedt. Hæld dem i en skål.
Skyl og hak forårsløg og gulerod fint. Skyl og nip bønnerne. Skyl aspargesbroccoli, og skær dem i mindre stykker. Hæld det hele på panden, og steg i et par minutter.
Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Hæld dem på panden sammen med ærterne, og steg i 1 minuts tid. Tilsæt ris og skinke, og steg i yderligere et par minutter, til alt er varmet godt igennem.
Hæld til sidst æggene tilbage i wokken, vend rundt, og krydr evt. med ekstra soya og sesamolie. Servér retten med chilisauce og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar