Stegte ris med kål og skinke
15. februar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Stegte ris er en genial resteret, når grøntsagsskuffen skal tømmes. Har du en rest ris fra aftenen før, kan de også bruges!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æg, soya og sesamolie sammen med en gaffel i en skål. Hæld blandingen i en brandvarm wok eller pande, og steg i olie. Rør i æggene undervejs, og tag wokken af varmen, så snart æggene er tilberedt. Hæld dem i en skål.
Skyl og hak forårsløg og gulerod fint. Skyl og nip bønnerne. Skyl aspargesbroccoli, og skær dem i mindre stykker. Hæld det hele på panden, og steg i et par minutter.
Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Hæld dem på panden sammen med ærterne, og steg i 1 minuts tid. Tilsæt ris og skinke, og steg i yderligere et par minutter, til alt er varmet godt igennem.
Hæld til sidst æggene tilbage i wokken, vend rundt, og krydr evt. med ekstra soya og sesamolie. Servér retten med chilisauce og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk