Stegte ris med æg, rejer og sukkerærter
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En praktisk ret at servere, når man har en rest kogte ris tilovers fra dagen før.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene sammen i en skål. Opvarm olien på en pande. Hæld æggemassen på, og steg den i et par minutter – rør jævnligt.
Skyl sukkerærterne, kom dem på panden, og steg dem i et par minutter. Tilsæt kogte ris og soja. Steg i yderligere 4-5 minutter, til risene begynder at blive sprøde. Rør ofte.
Tilsæt rejerne, og steg i 1 minut. Drys korianderblade udover, og servér straks med soja som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk