Stegte ris med æg, rejer og sukkerærter

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En praktisk ret at servere, når man har en rest kogte ris tilovers fra dagen før.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene sammen i en skål. Opvarm olien på en pande. Hæld æggemassen på, og steg den i et par minutter – rør jævnligt.
Skyl sukkerærterne, kom dem på panden, og steg dem i et par minutter. Tilsæt kogte ris og soja. Steg i yderligere 4-5 minutter, til risene begynder at blive sprøde. Rør ofte.
Tilsæt rejerne, og steg i 1 minut. Drys korianderblade udover, og servér straks med soja som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar