Stegte rejer med chili og hvidløg

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De spicy stegte rejer vil være et hit som forret men kan også serveres som let hovedret med lidt godt brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Tø rejerne op, hvis de er frosne.
Pil hvidløgene, og rens chilien. Skær begge dele i tynde skiver.
Steg hvidløg og chili i olie på en pande ved lav varme i ca. 2 minutter, så olien tager smag. Tilsæt rejerne, og lad dem stege med i ca. 3 minutter. Krydr med salt og peber.
Pres saften af citronen. Anret rejerne på en tallerken, og dryp lidt olie og citronsaft over.
Skyl og hak persille, drys det over rejerne, og servér straks med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar