Stegte rejer med chili og hvidløg
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De spicy stegte rejer vil være et hit som forret men kan også serveres som let hovedret med lidt godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tø rejerne op, hvis de er frosne.
Pil hvidløgene, og rens chilien. Skær begge dele i tynde skiver.
Steg hvidløg og chili i olie på en pande ved lav varme i ca. 2 minutter, så olien tager smag. Tilsæt rejerne, og lad dem stege med i ca. 3 minutter. Krydr med salt og peber.
Pres saften af citronen. Anret rejerne på en tallerken, og dryp lidt olie og citronsaft over.
Skyl og hak persille, drys det over rejerne, og servér straks med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk