Stegte porrer med granatæble og fetaost
27. april 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Med lækker topping går vinterporrer fra almindelig grøntsag til lækker salatingrediens. På det her fad kombineres sprøde og bløde ingredienser, og når du tager en bid, får du feta, granatæble og pistacienødder i samme mundfuld.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern top og bund på porrerne, og skær dem i 6-8 cm store stykker.
Steg porrerne i olie på middelvarme i ca. 10 minutter, til de har taget godt med farve på alle sider og er blevet møre.
Krydr porrerne med salt og peber.
Skær granatæblet over, og pil kernerne.
Smuldr fetaosten, og hak persille og pistacienødder.
Fordel granatæblekerner, fetaost, persille, pistacienødder og sesamolie over porrerne.
Pisk yoghurt, tahin, salt, peber og friskpresset citronsaft sammen. Servér dressingen med de stegte porrer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk