Stegte nudler med svinekød
3. september 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Stegte nudler smager fantastisk! Her er den asiatiske ret med svinekød, grøntsager, soja og peanuts. Det er nem og lækker aftensmad på samme tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg nudlerne i kogende vand, og giv dem et kort opkog. De skal være ret meget al dente.
Brun kødet i lidt olie på en varm pande. Krydr med en smule salt, og tag det af panden.
Skær den nederste, træede ende af østershattene, kassér den, og steg svampene gyldne. Pil og hak hvidløg. Skræl og riv gulerødder.
Tilsæt hvidløg, gulerødder, soja, sukker og det stegte svinekød, og steg i yderligere 1 minuts tid.
Skub det hele over i den ene side af panden, og tilsæt sammenpisket æg i den anden side. Lad det stege næsten til røræg.
Tilsæt nudler, og vend det hele sammen. Steg igen i et par minutter. Rens og snit forårsløg.
Vend peanuts og forårsløg i, og servér straks med lidt koriander på toppen og med lime skåret i både og sød chilisauce til.
Tip!
Retten er også skøn med oksekød eller kylling – eller endda uden kød!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk