Stegte nudler med rejer
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lækre stegte nudler med rejer, peberfrugt, svampe, sukkerærter og chili. Hvis du ønsker en helt autentisk smag, så drys med koriander i stedet for karse.
Ingredienser
Sådan gør du
Overhæld nudlerne med kogende vand i en skål, og lad dem trække i 5 minutter.
Rens peberfrugten, og skær den i strimler. Rens bøgehattene. Skyl bønnespirer og sukkerærter. Varm lidt olie op i en wok eller dyb pande, og steg peberfrugt, bøgehatte og rejer i 2-3 minutter.
Tilsæt halvdelen af bønnespirerne og alle sukkerærterne, og lad dem stege med i 1 minut. Vend nudlerne i.
Rens og hak chili fint. Pisk æggene sammen med chili og sojasauce. Tag wokken fra varmen, og rør æggeblandingen i, så den lige akkurat stivner ved mødet med den varme ret.
Anret retten på tallerkener, og pynt med karse og resten af bønnespirerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk