Stegte nudler med oksekød og ingefær
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Stegte nudler er den perfekte hverdagsret, fordi den er super nem at lave, mætter godt og kan varieres i det uendelige.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Skyl dem med koldt vand i en sigte.
Læg oksekødet i en frysepose sammen med majsstivelse, salt og peber, og ryst posen, så kødet dækkes godt af melet.
Skræl og riv ingefærstykket. Skræl rodfrugter, og skær dem i tynde stave. Skyl spinaten. Rist sesamfrø let på en tør pande.
Varm en wok op med olien, og steg ingefæren i 30 sekunder. Tilsæt kød og rodfrugter, og lynsteg i 2 minutter.
Kom spinat og 3 spsk vand i, og vend rundt i 1 minut, så spinaten netop falder sammen.
Smag retten til med soja og finthakket chili. Vend de afdryppede nudler i. Dryp med sesamolie, og drys med sesamfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk