Stegte nudler med oksekød og æg

Stegte nudler med oksekød og æg er en formidabel hverdagsret, der ikke tager lang tid at bikse sammen, og som smager skønt.

Stegte nudler med oksekød og æg
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Vælg en udskæring oksekød, der kun skal steges i kort tid. Gå fx efter betegnelsen ”wokstrimler”, eller skær selv et par gode tykstegsbøffer i mindre tern. Alternativt kan du bruge kylling eller svinekød, der typisk er lidt billigere end oksekød.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Servér gerne retten i en autentisk ”chinabox” af karton. Engangsboksene fås bl.a. i asiatiske supermarkeder – ellers spørg din lokale kinagrill, om du må købe et par stykker af dem.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'