Stegte nudler med kylling
24. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Stegte nudler med kylling og pak choy er en formidabel hverdagsret, der ikke tager lang tid at bikse sammen, og som smager skønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Overhæld dem med koldt vand, så kogningen stopper, og afdryp dem i en sigte.
Skær kyllingebrystfileterne i tynde strimler. Skyl broccoli, og skær i små buketter. Skyl og hak pak choy i tynde strimler.
Opvarm en wok eller dyb pande med olie, og lynsteg kyllingen et par minutter, til den er let gylden.
Tilsæt broccoli og pak choy, og steg videre i 2-3 minutter. Krydr let med salt.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
Tilsæt kogte nudler og sojamarinade til panden med kylling og kål, og vend godt rundt i retten, til marinaden er jævnt fordelt, og nudlerne er varme.
Servér retten med grofthakkede peanuts og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk