Stegte nudler med ingefær, oksekød og svampe
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
Stegte nudler er en super nem hverdagsret, og her får oksekødet en ny og spændende smag, når det steges sammen med asiatiske smagsgivere.
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt nudler i blød i kogende vand i ca. 15 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte. Steg nudlerne på en varm pande med halvdelen af olien, til de er sprøde.
Skræl ingefær, og skær den i fine strimler. Pil og snit hvidløg og løg fint. Rens forårsløg, og skær dem i strimler på langs. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Opvarm en pande med resten af olien, og brun oksekødet sammen med løg, hvidløg og ingefær i 5-6 minutter.
Tilsæt svampe, forårsløg og østerssauce, og vend det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkener, drys med sesamfrø, og server med stegte nudler.
Tip!
Erstat evt. østerssaucen med 3 spsk sojasauce og 2 tsk sukker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk