Stegte nudler med gris, grønt og cashewnødder

4. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Teriyakisauce er uundværlig i det asiatiske køkken, såvel som i denne ret, hvor den både bruges som marinade og krydderi.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afkøl i koldt vand.
Skræl gulerødderne, og fortsæt herefter med at skrælle dem i strimler. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Skyl spidskålen, og snit den fint.
Steg løg og gulerødder i olie i en wok eller stor pande i 2-3 minutter. Tilsæt afdryppede nudler og spidskål, og steg i yderligere et par minutter. Krydr med 3 spsk. teriyakisauce, limesaft, soya, salt og peber.
Fjern evt. hinder og sener fra svinemørbraden, og skær den i 1 cm tykke skiver. Vend kødet med 4 spsk. teriyakisauce og lidt salt.
Steg kødet på en pande ved høj varme i 1 minut på hver side, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Rist cashewnødderne let gyldne på en pande med lidt olie, og krydr med salt.
Servér stegte nudler med gris og grønt, og drys med cashewnødder - evt. hakkede.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar