Stegte kæmperejer i hvidløgsolie

Servér stegte rejer som en lille snack eller forret sammen med lækkert brød.

Stegte kæmperejer i hvidløgsolie
0-30 min.

(0)

2. marts 2023 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Stegte kæmperejer i hvidløgsolie

olivenolie
2 dl
hvidløg
6 fed
tørrede chiliflager
1 tsk.
kæmperejer
16
bredbladet persille
1 håndfulde
paprika
1 tsk.
hvidvin
2 spsk.
citronsaft
3 spsk.

Til servering

citroner
1
mayonnaise

Sådan gør du

Stegte kæmperejer i hvidløgsolie

Varm olien op på en pande.
Pil hvidløgene, og hak dem fint. Hæld dem på panden sammen med chili, og lun det hele i 1 minuts tid, så hvidløgene bliver gyldne.
Tilsæt rejerne, og steg dem i olien i 2-3 minutter, til de er tilberedte.
Tag panden af varmen. Skyl og hak persillen, og vend den sammen med rejerne. Tilsæt paprika, hvidvin og citronsaft, og vend rundt.

Servering

Anret de stegte rejer på et fad, og servér med citronbåde og mayonnaise.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'