Stegte kæmperejer i hvidløgsolie
Servér stegte rejer som en lille snack eller forret sammen med lækkert brød.

0-30 min.
(0)
2. marts 2023 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Stegte kæmperejer i hvidløgsolie
- olivenolie
- 2 dl
- hvidløg
- 6 fed
- tørrede chiliflager
- 1 tsk.
- kæmperejer
- 16
- bredbladet persille
- 1 håndfulde
- paprika
- 1 tsk.
- hvidvin
- 2 spsk.
- citronsaft
- 3 spsk.
Til servering
- citroner
- 1
- mayonnaise
Sådan gør du
Stegte kæmperejer i hvidløgsolie
Varm olien op på en pande.
Pil hvidløgene, og hak dem fint. Hæld dem på panden sammen med chili, og lun det hele i 1 minuts tid, så hvidløgene bliver gyldne.
Tilsæt rejerne, og steg dem i olien i 2-3 minutter, til de er tilberedte.
Tag panden af varmen. Skyl og hak persillen, og vend den sammen med rejerne. Tilsæt paprika, hvidvin og citronsaft, og vend rundt.
Servering
Anret de stegte rejer på et fad, og servér med citronbåde og mayonnaise.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner